FACEBOOK – Servis Promosi Produk Ke Rangkaian Fanpage 3 Juta+ Likes

| March 10, 2013 | 18 Comments

FACEBOOK – Servis Promosi Produk Ke Rangkaian Fanpage 3 Juta+ Likes | Pernahkah anda cuba untuk memasarkan produk anda di laman Facebook tetapi berasa sangat hampa kerana tiada respons atau jualan kepada produk anda itu? Pernah kah anda hampir-hampir berputus asa. InsyaAllah, kami di Khalifah Media Networks dapat bantu anda melariskan jualan produk anda. Bagaimana? Cuba bayangkan produk anda tadi dilihat oleh ratusan ribu orang ? Dan kita anggarkan dari 100,000 orang yang lihat iklan produk anda itu, hanya 5% sahaja yang menghubungi anda, dan akhirnya hanya 1% sahaja yang beli. Mari kita buat kira-kira ya. 5000 orang yang akan bertanya dan 500 orang yang membeli kalau kena dengan gaya iklan yang telah dibuat… Hidup anda sebagai seorang usahawan bakal menjadi “HURU HARA”….Atau kalau tak faham lagi, kami boleh bagi contoh lain. Kami di Khalifah Media Networks lebih suka ambil contoh Papan Iklan ( BillBoard ) yg besar kat tepi Highway Sg Besi ( antara lebuhraya yg paling sibuk di Malaysia ).. Pengiklan letakkan iklan mereka di sana untuk di lihat oleh seberapa ramai manusia yg lalu lalang setiap hari.. tak kira mereka suka atau tak.. mereka terpaksa melihat iklan tersebut.. Andaikan yg lalu di situ setiap hari 100 ribu manusia setiap hari.. dan andaikan lagi hanya 10% sahaja yg berminat tentang iklan tersebut.. ( 10% = 10,000 org ).. so darab dgn 30 hari.. ada 300,000 ribu pelanggan mereka setiap bulan.. Mungkin tak sampai 300,000 tetapi hanya 30,000 ( paling sikit lah ).. so tak ke berbaloi.. ??? Sebab tu pengiklan bayar mahal nak iklankan kat Bilbaoard… Berikut merupakan servis yang telah ditawarkan oleh Khalifah Media Networks:

facebook-is-rigged-why-personal-promoted-posts-are-bad-for-users-b2a03b28d1
testimoni
Salah satu testimoni oleh pelanggan servis Khalifah Media Networks.. Berjaya jual 20 tin susu ALSD2 dalam tempoh sehari!!! MasyaAllah!


1. SERVIS BLAST IKLAN

Senarai fanpages (total likes: 3juta+)

http://www.facebook.com/Khalifah.Media.Networks (320k likes)
http://www.facebook.com/MelayuKini (340k likes)
http://www.facebook.com/PeduliApeAku (400k likes)
http://www.facebook.com/lu.kasi.guamati.dulu (230k likes)
http://www.facebook.com/Abang.X.Abang (211k likes)
http://www.facebook.com/AyatKau.PoWer.Gila (270k likes)
http://www.facebook.com/selamat.malam.awak (157k likes)
http://www.facebook.com/sayarelaundurdiriuntuklihatdiabahagia (126k likes)
http://www.facebook.com/HeyHantuJahat (229k likes)
http://www.facebook.com/tidur.lar.wei (239k likes)
http://www.facebook.com/Ape.McmCutiPanjangBest (147k likes)
http://www.facebook.com/Uwww.PerisaBlueberry (134k likes)
http://www.facebook.com/Enjit.enjit.semut.best (201k likes)
http://www.facebook.com/XmauMarahMarahYe (189k likes)
http://www.facebook.com/YouTamoSentapLebey (171k likes)
http://www.facebook.com/Yelakan.BuatTulisanBiruTu (162k likes)
http://www.facebook.com/Yeke.TakSedihPun (136k likes)
http://www.facebook.com/Kisah.Best.Dot.My (80k likes)

Untuk pertanyaan harga atau ingin order servis blast produk ini, sila email NAMA, HP, FANPAGE dan JENIS PRODUK ke arena84 [dot] yahoo.com atau boleh PM Inbox FB DI SINI –> Khalifah Media Networks.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: FACEBOOK

Tentang Pengasas Khalifah Media Networks ()

Khalifah Media Networks telah ditubuhkan pada 2012. Pengasas syarikat ini merupakan graduan dari University of Minnesota, USA dalam bidang kejuruteraan mekanikal. Bekerja selama 5 tahun sebagai pegawai penyelidik untuk menimba pengalaman dan kini berubah haluan menjadi usahawan Internet secara full-time.

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. yana says:

    saya nak order servis ni,tapi xde fanpage la…boleh ke??

  2. zainon says:

    Brp kos iklan

  3. zaidatul umira says:

    Asslm… Sy minat nk tau pasal service Khalifah Media ni. Camane ye?

  4. Firdaus says:

    Saya nak iklan web saya http://www.rahsiafirdaus.com bleh whatsapp saya 016-4650338 saya suka urusan dengan whatsapp

  5. Fawzy says:

    Brp caj utk servis blast ni?

  6. NIZA says:

    SLM SAUDARA..SAYA NAK PROMOSIKAN BISNES SAYA DLM FB..BOLEH SAUDARA BGTAU KOS IKLAN UNT SAUDARA PROMOSIKAN ..

  7. Christopher Alvin says:

    Pm Harga untuk iklan Facebook pages selama seminggu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *